Rječnici za učenje hrvatskoga - Jelaska, Zrinka; Cvikić, Lidija; Novak Milić, Jasna (2005)
U ovome se radu govori o različitim vrstama rječnika hrvatskoga jezika potrebnih neizvornim govornicima hrvatskoga.
Projekt MZOS
HRV