Glagolski vid i vidski parovi - Jelaska, Zrinka; Opačić, Nives (2005)
O glagolskome vidu u hrvatskome jeziku i o vidskim parovima raspravlja se iz perspektive hrvatskoga kao drugoga i stranoga jezika.
Projekt MZOS
HRV