Učenje i poučavanje drugoga jezika - Jelaska, Zrinka (2005)
U ovome se poglavlju govori o učenju i poučavanju jezika, navode se činioci koji utječu na učenje jezika i predstavljaju najpoznatiji pristupi poučavanju stranoga jezika. Sa stajališta hrvatskoga jezika uspoređuje se učenje i poučavanje stranoga s učenjem i poučavanjem standardnoga (hrvatskoga) jezika.
Projekt MZOS
HRV