Ovladavanje drugim jezikom - Jelaska, Zrinka (Array, 2005)
Procesi i obilježja usvajanja drugoga jezika uspoređuju se usvajanjem prvoga jezika, navode se njihove sličnosti i razlike te daju primjeri za usvajanje hrvatskoga kao drugoga jezika.