Usvajanje materinskoga jezika - Jelaska, Zrinka (Array, 2005)
U ovome se poglavlju raspravlja o osnovnim obilježjima i procesima jezičnoga razvoja u materinskome jeziku te navode primjeri usvajanja hrvatskoga kao prvoga jezika.