Usustavljivanje naziva - Jelaska, Zrinka (Array, 2005)
U ovome se poglavlju knjige predlaže usustavljivanje hrvatskoga nazivlja u području usvajanja drugoga jezika u kojem trenutačno vlada velika šarolikost.