Materinski, drugi, strani i ostali jezici - Jelaska, Zrinka (Array, 2005)
U radu se raspravlja o pojmovima prvi, drugi, materinski i strani jezik - opisuju se, definiraju i razgraničavaju s obzirom na njihovu uporabu u domaćem i stranome jezikoslovlju.