Probijanje života u ekscentričnu pozicionalnost.Filozofska antropologija Helmutha Plessnera - Plessner, Helmuth; Burger, Hotimir (2004)
U radu je pokazana teorijska osnova i izvedba Plessnerove antropologije na tenelju ovoga spisa ali i ostalih Plessnerovih radova.
Nedostaje podatak o stranicama. (admin.)
Projekt MZOS
HRV