Probijanje života u ekscentričnu pozicionalnost.Filozofska antropologija Helmutha Plessnera - Plessner, Helmuth (Array, 2004)
U radu je pokazana teorijska osnova i izvedba Plessnerove antropologije na tenelju ovoga spisa ali i ostalih Plessnerovih radova.