Nedovršenost čovjeka i njegovo samoustanovljavanje. Filozofska antropologija A.Gehlena - Gehlen, Arnold (Array, 2005)
U radu su pokazane opće teorijske pretpostavke i izvori, glavne teze i domašaji Gehlenova antropologijskoga projekta.