Dramsko stvaralaštvo Rainera Wernera Fassbindera - Bobinac, Marijan (2004)
Pregled dramske karijere R. W. Fassbindera i opis temeljnih programatskih stavova tog umjetnika.
Nedostaje podatak o stranicama. (admin.)
Projekt MZOS
HRV