Anthropologie und Ethik bei Kant, Hegel und Plessner - Burger, Hotimir (2005)
U radu jeanalizom odgovarajućih djela I.Kanta, G.W.F.Hegela i H.Plessnera pokazano stajalište spram odnosa etike i antropologije u navedenih autora kao osnova za dalj nje promišljanje iste teme.
Nedostaje podatak o stranicama.
Projekt MZOS
GER