Umjetnost i suvremenost - Škorić, Gordana (Array, 2006)
U tekstu se želi ukazati na aktualnost Sutlićevog načina postavljanja pitanja u sklopu rasprava o konstituiranju i aspektima promjena estetičkih paradigmi u novovjekovnoj kao i suvremenoj zapadnoj filozofiji, te mogućem značaju tih promjena u odnosu na status prošlostoljetnih diskusija, što dotiču pitanja o opstojnosti estetike - a nezaobilaznih u današnjim raspravama.