Varosi kultura Eszaknyugat-Horvatorszagban a 16. szazadban? - Budak, Neven (Array, 2003)
U radu se problematizira postojanje gradske kulture u sjeverozapadnoj Hrvatskoj u 16. st. Pritom se kultura tumači kao način integriranja, odnosno razdvajanja društvenih grupa.