Društveni razvoj Hrvatske u ranom srednjem vijeku - Budak, Neven (2003)
Poglavlje obrađuje razne vrste društvenih odnosa u ranosrednjovjekovnoj Hrvatskoj i njihov razvoj prema feudalizmu.
Projekt MZOS
ENG