Maksimum minimuma. Minimalistički jezičnoumjetnički tekst - Užarević, Josip (Array, 2005)
U raspravi se postavlja problem minimalnoga broja riječi od kojih može biti složen jezičnoumjetnički tekst. Osnovna je postavka da takav minimum čine dvije riječi (dvorječja).