Hrvatski u dodiru s mađarskim jezikom - Žagar Szentesi, Orsolya (Array, 2005)
U radu se prikazuje povijesni okvir hrvatsko-mađarskih jezičnih dodira i analizira se adaptacija mađarskih posuđenica na fonološkoj, ortografskoj, morfološkoj i semantičkoj razini.