Za umjetnost.Riječ urednice - Škorić, Gordana (Array, 2004)
Zbornik radova sadržava priređena izlaganja s međunarodnog simpozija "ZA UMJETNOST" u čast Danku Grliću.Istražuje se utjecaj Grlićevog shvaćanja umjetnosti, estetike i kulture i njegova aktualnost u razmatranju današnjih statusa teorija i diskusija.