Književni rad Srba iz Hrvatske i njegovo tumačenje - Marinković, Dušan (Array, 2004)
U radu se tumači kompleks kniževna rada Srba iz Hrvatske i tumače strategije opisa toga rada u hrvatskoj književnoj historiografiji.