Kekanovićev prostor priče - Marinković, Dušan (Array, 2003)
Studija o književnom opusu Drage Kekanovića obuhvaća cjelokupni dosadašnji književni opus po književnim rodovima i vrstama, pri čemu se posebna pažnja daje smjeni poetičkih modela.