Prešućivani i napadani Stanko Korać - Marinković, Dušan (2002)
Studija monografski sagledava doprinos književno-historiografskog i književno-kritičkog rada Stanka Koraća u kontekstu hrvatske i srpske književne historiografiej i nauke o književnosti.
Projekt MZOS
HRV