Romaneskna priča kao historijska priča - Marinković, Dušan (2004)
Uradu se tematizira razumijevanje romaneskne priče kao aspekta historijske priče i obratno historijska priča (građa) kao građa romaneskne priče.
Projekt MZOS
HRV