O monografiji Marje Boršnik Fran Celestin - Kovač, Zvonko (2003)
Analizira se monografija Marje Boršnik o slovensko-hrvatsom povjesničaru književnosti, osnivaču slovenistike u Zagrebu Franu Celestinu.
Projekt MZOS
SLV