Zagrebački Zbor i sudjelovanje Banovine Hrvatske na inozemnim sajmovima (1939.-1941.) - Šute, Ivica (Array, 2003)
U ovom radu autor prikazuje djelovanje Zagrebačkog Zbora u uvjetima ratnih okolnosti u Europi te stvaranja i izgradnje Banoivne Hrvatske. Autor je također analizirao sudjelovanje Banovine Hrvatske na inozemnim sajmovima, oblike njenog predstavljanja u Europi, izložbene sadržaje, kao i značaj koje su te velesajamske priredbe imale za međunarodni ugled i položaj Banovine Hrvatske.