Predgovor - Roksandić, Drago (2003)
Predgovor problematizira studiju André Blanca, koje je nastalo prije pola stoljeća, a još uvijek nije vrednovano u hrvatskoj znanstvenoj javnosti iako raspravlja o pitanjima koja su i danas aktualna.
Projekt MZOS
HRV