Predgovor - Roksandić, Drago (Array, 2003)
Predgovor problematizira studiju André Blanca, koje je nastalo prije pola stoljeća, a još uvijek nije vrednovano u hrvatskoj znanstvenoj javnosti iako raspravlja o pitanjima koja su i danas aktualna.