Nepoznati epitaf Ivana Gučetića talijanskom filologu Domiziju Calderiniju - Novaković, Darko (Array, 2003)
Ivan Gučetić (1451-1502)jedna je od središnjih figura dubrovačkoga Quattrocenta. U radu se prvi put objavljuje njegov epitaf za talijanskoga filologa Domizija Calderinija (+1478), koji se nalazi u kodeksu u posjedu kaptolske biblioteke u Veroni.