Hrvatski frazem "djevojka (Katica) za sve" i njegovi ruski ekvivalenti - Fink, Željka (Array, 2005)
Hrvatski frazem "djevojka (Katica) za sve" analizira se sa stanovišta njegove etimologije, frekventnosti upotrebe imeničkih varijanata, proširenja upotrebne sfere temeljenog na potpunoj desemantizaciji imeničkih komponenata, te pravopisnih dilema. Frazem se dovodi u odnos s njegovim ruskim ekvivalentima.