Karta N° 59 L 2164 čelovek, kotoryj prosit milostynju - Menac-Mihalić, Mira (Array, 2004)
OLA, karta prikazuje kako se u 850 slavenskih punktova kaže "čovjek koji traži milostinju", pronalaze se sličnosti i razlike na leksičkom i tvorbenom planu