Nos - od burmuta do kokaina (O nekim aspektima pop-kulture) - Vojvodić, Jasmina (Array, 2004)
U tekstu je riječ o nosu kao organu za miris, snifanje, kao organu u sustavu neverbalne komunikacije i sl.