Doprinos ruskih emigranata hrvatskoj likovnoj kulturi - slikarstvu, kiparstvu, arhitekturi, fotografiji i filmu (od 20-ih do 40-ih godina dvadesetog stoljeća) - Medarić, Magdalena (Array, 2004)
U prilogu je riječ o doprinosu ruskih emigranata hrvatskoj likovnoj kulturi u prvoj polovici 20. stoljeća.