Hrvatska književnost humanizma i renesanse - Fališevac, Dunja; Novaković, Darko (2004)
U članku se opisuju najvažniji hrvatski humanistički i renesansni pisci, analiziraju tematski svjetovi njihovih djela i istražuju veze između hrvatske i francuske renesansne kulture.
Postoji i francusko izdanje kataloga.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV