Epika - Fališevac, Dunja (Array, 2003)
U radu se analizira korpus hrvatskih narativnih djela 17. i 18. stoljeća s obzirom na tematske svjetove, poetičke koncepcije, narativne strategije, ideologiju koju ta djela zagovaraju te s obzirom na recipijenta.