Ruke u neverbalnoj komunikaciji (Na primjerima iz zbirke "Ruke" Ranka Marinkovića) - Vojvodić, Jasmina (2004)
V tekste Marinkoviča "Ruki", reč' idet o treh urovnjah: intimnoe prikosnovenie i samoprikosnovenie (ruki-issledovateli) ; ruki v processe kommunikacii i svobodnye, avtomatizirovannye ruki.
Projekt MZOS
HRV