Crkvene prilike u Ličkoj pukovniji 1789. godine - Holjevac, Željko (2004)
Na temelju neistraženog arhivskog gradiva autor piše o stanju katoličke crkvenosti, pučanstvu i školama na teritoriju Ličke pukovnije krajem 1789. godine.
Projekt MZOS
HRV