Uber die (Un)Erkennbarkeit der Reisekultur im Hintergrund von Csaplovics' Beschreibung westungarischer Kroaten aus dem Jahre 1828 - Holjevac, Željko (2004)
Autor problematizira pitanje kulture putovanja u panonskom prostoru u pozadini Čaplovićeva opisa zapadnougarskih Hrvata iz 1828. godine.
Projekt MZOS
GER