Odjeci Siječanjskog ustanka 1863. godine u Narodnim novinama i Pozoru - Agičić, Damir (2003)
Autor prati kako je u hrvatskom političkom novinstvu praćen početak i tijek velikog nacionalnog ustanka Poljaka protiv ruske vlasti u Poljskom Kraljevstvu 1863. godine. Analizirao je elemente panslavizma u tadašnjoj hrvatskoj politici.
Projekt MZOS
HRV