Ljudi i prostori Like i Krbave 1712. godine = 'Conscriptio terrenorum et homini beeder Graffschafften Lica und Corbavia' (1712.) - Roksandić, Drago (2003)
Tekst obradjuje glavne teme ekoloških i socijalno-kulturnih aspekata rekolonizacije Like i Krbave nakon Beckog rata (1683-1699).
Projekt MZOS
HRV