Ljudska žrtva na Vučedolu - Durman, Aleksandar (2002)
Rad raspravlja o ritualnom karakteru ljudske žrtve povezane s rijetkim nebeskim dogadjajem u vrijeme vučedolske kulture na lokalitetu Vučedol.
Projekt MZOS
HRV