Zanati i alat u frazeologiji hrvatskog jezika - Fink, Željka (2004)
U radu se obrađuju hrvatski i ruski frazemi s komponentom vezanom uz zanat ili alatke. Analizira se utjecaj leksičkog značenja navedenih komponenata na formiranje frazeološkog značenja frazema obaju jezika.
Projekt MZOS
HRV