Morfološke i sintaktičke osobine poredbenih frazema hrvatskoga jezika - Fink, Željka (Array, 2004)
Na korpusu poredbenih frazema hrvatskoga jezika promatraju se mogućnosti promjenjivosti i mogućih sintaktičkih modifikacija.