Pogovor H.Burger "Antropologija i kritika kulture&#34 - Marcus, George E; Fischer, Michael M.J; Burger, Hotimir (2003)
U radu je pokazana teorijski i praktički smisao intencije dvojice autora i određen njihov odnos spram tradicije filozofske antropologije.
Projekt MZOS
HRV