Pogovor H.Burger: "Kantova pragmatička antropologija", str.209-217. - Kant, Immanuel; Burger, Hotimir (2003)
U radu preciziran smisao kantove pragmatičke antroplogije i pokazan položaj antropologije u njegovu mišljenju.
Projekt MZOS
HRV