Pogovor "Kriza etike u moderni i Hartmannova etika" H.Burger, str.802-827 - Hartmann, Nicolai (Array, 2003)
U radu je naznačena kriza etike u moderni i rekonstruirane osnovne intencije Hartmannove etike u takvom kontekstu.