Oktavijanov pohod protiv Japoda - Olujić, Boris (Array, 2003)
Rad donosi nove poglede i rezultate novih istraživanja Oktavijanovog pohoda protiv Japoda koji je rezultirao konačnim pokorenjem ovog naroda i njegova uklapanja u rimski provincijalni sustav.