Modernizacija izvana i modernizacija iznutra: Hrvatska od neoapsolutizma do banovanja Khuena Hedervaryja - Iveljić, Iskra (Array, 2003)
U ovom radu autorica raspravlja o modernizaciji izvana i njezinu utjecaju na procese modernizacije u Hrvatskoj za vrijeme banovanja Khuena Hedervaryja