Hrvatsko-talijanska prožimanja u makarskoj komediji iz 18. stoljeća - Deželjin, Vesna (Array, 2002)
U anonimnoj komediji analiziraju se erudicija nepoznatog sutora te lingvistički i sociolingvistički aspekti djela, kao i kulturološka prožimanja