Braća Nikola i Petar Zrinski. Velikaška obitelj u srednjoeuropskim vojno-političko-ekonomskim konstelacijama - Štefanec, Nataša (Array, 2000)
Rad pozicionira djelatnost Nikole i Petra Zrinskog u šire srednjoeuropske konstelacije u 17. stoljeću.