Group interventions for children in crisis - Kontak, Ksenija (Array, 2002)
U radu su prikazane grupne intervencije koje se mogu poduzimati s djecom u kriznim situacijama u cilju njihove bolje pshihološke prilagodbe i ozdravljenja. Najprije se iznose pravila za formiranje i rad grupa djece u kriznim situacijama, a potom pokazuju primjeri konkretnih intervencija. Prikazane intrevencije kreću se od edukacijskih, preko umjetničkih i kreativnih te sportskih, do socijalizacijskih grupnih intervencija i grupnog rada s roditeljima.