Crno-bijeli svijet frazeologije - Hrnjak, Anita (Array, 2002)
U slučajevima kada se crna i/ili bijela boja nađu u sastavu frazema pri određivanju stupnja i načina utjecaja njihove simbolike na izgradnju frazeološkog značenja važno je poznavati njihovu simboliku, ali i utvrditi na koji način boja sudjeluje pri izgradnji značenja.